Amra Ćato

Pozicija:Tehničke kalkulacije

"Motivaciju za rad mi u najvećem segmentu daje kada projekat za koji sam lično bila zadužena bude implementiran u segment naše proizvodnje i samim time daje mogućnost rada novim zaposlenicima, tj. proširenje trenutnih kapaciteta. Naravno poslije toga slijedi priznanje za dobro obavljeni rad, koji ima veliku ulogu u motivaciji"

“Moje radno mjesto zahtijeva prijem i pregled tehničke dokumentacije. Obrada dokumentacije i pretvaranje iste u prihvatljivu za kupca, najprije u tehničko/troškovnom aspektu, a u konačnici sklapanje prijedloga ponude određenog proizvoda automotiva/nonautomotiva. Kako bi se obradila dokumentacija kontakt se ostvaruje i kontroliše u dogovoru sa svim odjelima (CAD, EIZ, PM, SSD). Velika odgovornost pri radu iste je zastupljena.”

Amra ističe da ova vrsta posla zahtijeva mnogo ozbiljnosti, odgovornosti i detaljniji pristup radu, i potrebno je iz svake situacije pronaći najbolje rješenje. Mnogo je posvećena radu, ali mnogi vidovi izazova u ovoj vrsti posla, pored  individualnosti, se rješavaju uz podršku i pomoć radnih kolega.

“Motivaciju za rad mi u najvećem segmentu daje kada projekat za koji sam lično bila zadužena bude implementiran u segment naše proizvodnje i samim time daje mogućnost rada novim zaposlenicima, tj. proširenje trenutnih kapaciteta. Naravno poslije toga slijedi priznanje za dobro obavljeni rad, koji ima veliku ulogu u motivaciji.” kaže Amra