Specials

Širok spektar proizvoda i usluga odraz su kontinuirane težnje za većim ostvarenjem

Bilo da se radi o proizvodima od tekstila, metala ili kože, naša stručnost u izradi omogućila nam je razvoj vlastitih proizvoda i saradnju sa svjetski poznatim brendovima iz različitih industrija. Kao vodeći brend i najveći poslodavac u regionu sa pristupom cijeloj istočnoj Europi, Prevent Grupacija je vaš kontakt partner za širok spektar roba i usluga u regiji.

SPECIALS

Zaštitna odjeća

Koristimo samo najbolje tehnologije u izradi zaštitne opreme. Prateći visoke standarde i moderne trendove nastojimo uvijek biti ispred želja kupca kada je u pitanu sigurnost na radu. Naše zaštitne rukavice su prepoznatljiv brend na tržištu ove opreme i vodeći proizvod u zaštiti na radu.

SPECIALS

Putni prtljag i asesoari

Naše iskustvo i stručnost u krojenju, šivanju i montaži, kao i širok spektar dostupnih materijala čine veliki potencijal za proizvodnju prtljage i kolekcije poslovnih asesoara. Uz proizvodnju prtljaga za vodeće brendove u ovoj oblasti razvili smo korisne dodatke koji će učiniti vaše putovanje prijatnim.

SPECIALS

TKT-proizvodnja električnih kablova

Bilo da se radi o standardnim električnim kabelima, užadima ili samonosivim kabelskim snopovima, TKT ima rješenje čak i za najzahtjevnije aplikacije. Naše široko iskustvo u različitim industrijama i zahtjevnim tržištima dovoljno govori o mogučnostima da odgovorimo brzo i efikasno.

SPECIALS

Medicinska sredstva

Jedini proizvođač medicinskih sredstava, sanitetskih i higijenskih proizvoda u Bosni i Hercegovini. Osnovna djelatnost kompanije Saniteks je proizvodnja i distribucija medicinskih sredstava, sanitetskih i higijenskih proizvoda visokog kvaliteta.

SPECIALS

Nautica

Uvijek ispred želje kupaca. Udružili smo ekspertize iz različitih segmenata kako bi uplovili u savršen sklad Nautice. Vodeći smo proizvođači interijera za luksuzne jahte uz kapacitete za proizvodnju maestral čamaca.

Salona 37 je jedan od prvih proizvoda u oblasti Nautice i 2007. godine je nagrađena za najbolji brod u Americi i Europi. Pored toga, proizvodimo unutrašnjost za luksuzne jahte za kupca Abel Yachts sa sjedištem u Engleskoj.

Kontakt

Radujemo se Vašem upitu.

Telefon: +387 32 942 199

Telefax: +387 33 770 929

Finansije: +387 33 774 864

Pošaljite nam poruku

Ispunite obrazac za kontakt