Otvorena nova poslovnica Dresscode u BBI Centru

Jedinstven doživljaj kupovine

 

Sarajevo 15.06.2019. Sinoć je  U BBI Centru zvanično otvorena nova poslovnica modnog brenda Dresscode.  U prisustvu zvanica, poslovnih partnera i ljubitelja mode upriličeno je druženje i predstavljanje nove kolekcije kao i jedinstvenog dizajna prostora prilagođenog potrebama klijenata.

Novi prostor projektiran od strane arhitektonskog studija Sova arhitektura, a opremljen namještajem domaće firme Prevent Interior, pokriva ukupnu površinu od 250 m² na jednoj razini i sadrži kolekcije ženske i muške odjeće i obuće, torbi i asesoara.                                                                                        Zidovi i drveni paneli u pastelnim nijansama definiraju unutrašnjost, obogaćenu ladičarskim jedinicama i prikaznim površinama u modernom i elegantnom stilu koji stvaraju disrketan i udoban izgled. Među elementima opremanja treba istaknuti decentno osvjetljenje, podijeljen muški i ženski dio, prostrane kabine te poseban dio za „Custom made“.

„Usluga izrade odjeće po mjeri i mogućnost individualnog izbora materijala te personaliziranje, konsultacija sa stručnim osobljem  i kreativnost koju nudimo našim klijentima je nešto na što smo posebno ponosni. Stoga smo za sve one koji žele odijela i košulje po mjeri, prilagodili prostor u kojem će se osjećati ugodno,“ ističu iz Dresscoda.

Dresscode je mladi bosanskohercegovački modni brend prilagođen domaćem tržištu.                             Inspirisani samosvjesnim, jedinstvenim i entuzijastičnim poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti sebe, Dresscode tim iz sezone u sezonu pomiče granice i zbog toga je danas prepoznatljivo ime u modnom i poslovnom svijetu.

Asortiman Dresscode značajno je proširen, a ljubazno i pristupačno osoblje maksimalno će se prilagoditi zahtjevima kupaca.

Pozivamo sve ljubitelje mode da posjete Dresscode na drugom spratu u BBI Centru i pronađu nešto za sebe.

 

 

 

 

Share