Prevent Travnik i Dresscode na prvom specijalizovanom Sajmu tekstila, kože i obuće “Timod EXPO – 2019”

Prevent Travnik je jedan od izlagača na ovogodišnjem Sajmu tekstila „Timod EXPO-2019“, koji se održava od 24. do 26. aprila u PSK centru “Pirota”u Travniku. Posjetioci sajma imaju priliku da posjete štand Prevent Travnik te se iz prve ruke upoznati sa asortimanom i uslugama koje nudi ova kompanija.

Fokus sajma usmjeren je na izlaganje noviteta i prezentiranje novih trendova za tekuću godinu, te su shodno tome svi prisutni prvog dana sajma mogli uživati u modnoj reviji domaćeg modnog brenda Dresscode, nastalog u Prevent Travniku.

Tim Dresscode by Prevent je na današnjoj reviji predstavio svoju novu kolekciju koja prati posljednje modne trendove, te je napravljena od visoko kvalitetnih materijala, privlačnih tekstura i dezena.

Dresscode by Prevent je mladi bosanskohercegovački modni brend prilagođen domaćem tržištu.                        Osluškujući potrebe tržišta iz Dresscode-a su za svoje kupce pripremili modernu i kvalitetnu kolekciju sa mogućnošću izrade odijela po mjeri uz stručnu pomoć iskusnih dizajnera i konstruktora te na taj način odjeću učinili pristupačnijom i inkluzivnijom.

Nova kolekcija brenda Dresscode predstavljena je i tokom druge noći ovogdišnjeg Nivea Fashion Week-a u hotelu Holiday u Sarajevu. Uspješna i dobro prihvaćena revija je rezultat rada s vrhunskim svjetskim modnim brendovima i velikog ulaganja u odabir kvalitetnih materijala što omogućava praćenje najnovijih trendova, koji se primjenjuju pri kreiranju odjeće.

Inspirisani samosvjesnim, jedinstvenim poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti sebe, Dresscode tim iz sezone u sezonu pomiče granice i zbog toga je danas prepoznatljivo ime u modnom i poslovnom svijetu. Pozivamo vas da nas posjetite na Sajmu tekstila Timod EXPO – 2019 ili na jednoj od prodajnih lokacija Dresscode by Prevent u Sarajevu, Travniku ili Bugojnu.

Share