Otvorena treća poslovnica modnog brenda Dresscode by Prevent

Bugojno.08.11.2018.  U Bugojnu je otvorena treća po redu poslovnica modnog brenda Dresscode by Prevent i predstavljena nova kolekcija jesen/zima 2018.

Ovaj moderni prostor koji se nalazi u krugu novoizgrađenog pogona Prevent Step u Bugojnu kompletno je opremljen proizvodima iz Prevent grupacije i kupcima nudi mogućnost kupovine širokog asortimana odjevnih predmeta, obuće i modnih dodataka.

Prevent je 2014. godine prvenstveno počeo sa proizvodnjom konfekcije za vodeće svjetske modne brendove te smo bili isključivo usmjeren na izvoz. Shodno poslovnoj strategiji, potrebama tržišta, ali i poznavanju visokih standarda u oblasti modne industrije, odlučili smo se za razvoj domaćeg brenda koji je odraz kvaliteta, stručnosti te prati svjetske modne trendove. Dresscode je danas prepoznatljivo ime u poslovnom svijetu, a u narednom periodu planiramo širenje proizvodnog asortimana, otvaranja dodatnih poslovnica,kao i izlaska na regionalno tržište,

izjavio je Mirza Kahriman, direktor divizije mode Prevent Grupacije.

Trenutno su proizvodi brenda Dresscode prisutni u poslovnom prostoru sklopu fabrike Prevent u Travniku, showroom Prevent Labs u centru Sarajeva i od danas u Bugojnu na adresi Čaušlije bb.

Tokom druženja koje je upriličeno povodom otvaranja nove poslovnice, predstavljena je i nova kolekcija ovog brenda namijenjena savremnim poslovnim ženama i muškarcima.  Nova kolekcija prati posljednje modne trendove te je napravljena od visoko kvalitetnih materijala, privlačnih tekstura i dezena.

Dresccode je u januaru ove godine nagrađen od strane SNL magazina za Brend godine 2017 što znači da su kupci prepoznali rad i kvalitet.U svim poslovnicama se nudi izrada odijela i košulja po mjeri, te se pruža klijentima mogućnost da sami kreiraju svoje odijelo uz stručnu pomoć iskusnih dizajnera i konstruktora.

Share