Prevent Grupacija upriličila prijem za prvačiće

Više od 200 prvačića u različitim gradovima širom BiH, zajedno sa svojim roditeljima prisustvovali su prijemu koji je Prevent Grupacija pripremila za djecu svojih uposlenika.

„Svjesni smo važnosti obrazovanja u svim segmentima društva, te kroz različite projekte u lokalnim zajednicama doprinosimo poboljšanju obrazovnog sistema i uvjeta u vrtićima i školama. Ono o čemu posebno vodimo računa su naši uposlenici. Pored redovnih poklona za porodilje, novogodišnje paketiće i različita nagradna takmičenja, za djecu naših uposlenika svake godine obezbjedimo pogodnosti prilikom nabavke školskog pribora. Ove godine smo odlučili počastiti mališane koji kreću u prvi razred, i to paketićima sa školskim priborom i slatkišima, te im predstaviti radno mjestu njihovih roditelja”,  ističu iz Preventa.

Prema podacima koje smo prikupili više od 200 prvačića koji su ove godine krenuli u školu su djeca naših uposlenika, što je zaista impozantna činjenica, imajući u vidu ukupan broj upisane djece na području cijele BiH.

Zadovoljstvo nam je da i na ovaj način doprinosimo jačanju kompletnog društva i ovom prilikom želimo sretan i uspješan početak novog poglavlja za naše prvačiće

Prevent ostaje opredjeljen vrijednostimo kao što su transparetnost, poduzetnička vizija i zalaganje kako bi osigurali za kontinuiran rast, održiva radna mjesta i razvoj lokalnih zajednica u kojima djeluje.

Share