U saradnji sa Općinom Visoko, Prevent je realizovao projekat donacije ulične rasvjete u Mjesnoj zajednici Topuzovo Polje

U okviru aktivnosti obilježavanja 20 godina postojanja, u proteklom periodu završen je projekat postavljanja ulične rasvjete na lokalitetu Donje Topuzovo Polje. Projekat je realiziran u saradji sa Općinom Visoko, a pored postavljanja novih stubova za rasvjetu, zamjenjene su i sijalice na postojećoj rasvjeti. Direktor Prevent Leathera Fuad Mahmutović je danas na ovom lokalitetu prvi put pustio uličnu rasvjetu a pored njega su prisustvovali predstavnici Prevent Grupacije, direktorica Prevent Fabricsa Aida Ganić i tehnički direktor Prevent Leathera Salem Alibegić.

„Drago nam je da smo uspjeli zajednički, uz podršku Općine Visoko i mještana realizovati ovu donaciju koja će vjerujemo značajno doprinijeti većoj sigurnosti i urbanizaciji naselja i poboljšati uvjete življenja“, istakli su ovom prilikom predstavnici Prevent Grupacije te dodali kako će saradnju sa MZ Topuzovo Polje nastaviti kroz redovnu komunikaciju i posjete mještane u cilju blagovremnog informisanja o svim aktivnostima ove kompanije.

Manifestaciji su prisustvovali i predstanvici Vlade ZDK na čelu sa Premijerom.

Share