Dresscode lansirao online shop, popust na sve artikle 35%

U potrazi ste za odijelom u kojem ćete zablistati u jednom od najbitnijih dana vašeg života? Posebna ponuda izrade odijela po mjeri i maturantska uz popust od 30%.

Iskustvo i znanje vrhunskih krojača, tradicija proizvodnje uz posebno odabrane materijale specifičnih tekstura koji prate posljednje modne trendove, učinit će da dobijete savršeno odijelo koje odgovara vašoj figuri. Uzorci tkanina i odijela izloženi su u Dresscode prodavnici u BBI Centru, gdje će vas dočekati ljubazno i stručno osoblje, a više detalja o umjetnosti izrade odijela kao i načinu zakazivanja termina za sastanak sa dizajnerom možete pronaći na web stranici.

“Usluga izrade odjeće po mjeri i mogućnost individualnog izbora materijala te personaliziranje, konsultacija sa stručnim osobljem i kreativnost koju nudimo našim klijentima je nešto na što smo posebno ponosni. Ova usluga dostupna je podjednako ženama i muškarcima, jer našim klijentima želimo ponuditi mogućnost da svoju osobenost i stav iskažu kroz savršeno skrojeno odijelo. Stoga smo za sve one koji žele odijela po mjeri, prilagodili prostor za mjerenje i razgovor sa dizajnerom, kako bi se osjećali ugodno i posebno”, ističu iz Dresscoda, te dodaju kako je trenutno u toku maturantska ponuda po posebnoj cijeni koja uključuje odijela, košulje, cipele kao i sve potrebne dodatke koji će maturantima olakšati izbor i omogućiti da upotpune kompletan outfit na jednom mjestu. “Za sve naše maturante osigurali smo popust od 30% na muška odijela”, dodaju iz Dresscode-a.

Prateći trendove i potrebe tržišta, Dresscode je lansirao i Online Shop, gdje klijenti mogu pogledati novu kolekciju, te kroz samo nekoliko jednostavnih klikova naručiti omiljenu odjevnu kombinaciju ili se informisati o ponudi izrade odijela po mjeri, gdje na svaku online kupovinu ostvaruju popust od 35%.

Dresscode je bh. modni brend prilagođen domaćem tržištu. Inspirisani samosvjesnim, jedinstvenim i entuzijastičnim poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti sebe, Dresscode tim iz sezone u sezonu pomiče granice i zbog toga je danas prepoznatljivo ime u modnom i poslovnom svijetu.

Share