MRK Goražde i kompanija Prevent Goražde produžili dugogodišnjiu saradnju

MRK Goražde danas je u prostorijama kompanije Prevent Goražde potpisao novi sponzorski ugovor te na taj način produžio saradju sa ovom renomiranom kompanijom.
„Kao vodeća kompanija u Goraždu, i članica Prevent Grupacije, oduvijek podržavamo projekte od značaja za lokalnu zajednicu. Rukomet je tradicionalni goraždanski sport koji svakako ima potencijal za razvoj. Naš fokus je na omladinskim selekcijama, a kroz sponzorstvo prvog tima želimo mladima pružiti uzor da se nastave boriti i ostvarivati dobre rezultate“, izjavila je Lejla Ferhadbegović, izvršna direktorica Prevent Goražda tokom potpisivanja ugovora danas.
Prevent Grupacija je u više navrata pokazala da je društveno odgovorna kompanija i da je uvjek uz istinske pobjednike i sportske klubove. Ova sredstva sigurno će pomoći rad kluba i olakšati put MRK Goražde u njihovom nastojanju da ostanu u rangu najboljih.
Prevent Goražde i MRK Goražde uspješno sarađuju već 4 godine, a današnjim potpisivanjem ugovora o nastavku saradnje pokazano je opredjeljenje da se ovo partnerstvo nastavi i u narednom periodu.

Share