Prevent Interior izlaže na sajmu namještaja M.O.W.

Prevent Interiora nastupa na jednom od vodećih sajmova namještaja M.O.W. koji se od 16.9. održava u njemačkom gradu Bad Salzuflen. Proizvodi iz Prevent Interiora predstavljeni kroz naš brand Machalke izazvali su veliki interes posjetioca sajma.

“Naši proizvodi odraz su kvaliteta i stručnosti u izradi, domaće proizvodnje Prevent Interiora, te vrhunskog dizajna brenda Machalke. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, istakli smo se među izlagačima na sajmu te još jednom potvrdili kako u svim segmentima u kojima djelujemo poštujemo visoke standarde i podižemo nivo usluge i proizvoda,” istakao je Zlatan Uzunović, direktor Prevent Interiora.

Pored predstavljanja proizvoda Prevent Interiora, sajam je i prilika za razgovore sa potencijalnim novim kupcima te prezentacijom potencijala bh.industrije namještaja.

Sajam MOW spada među vodeće sajmove namještaja u Evropi i predstavlja izuzetnu priliku proizvođačima namještaja da svoje proizvode i novitete prezentiraju trgovcima i kupcima namještaja u Njemačkoj i šire. Na sajmu su izloženi proizvodi iz 35 zemalja, a među njima su i ove godine proizvodi bh proizvođača namještaja.

Share