U susret jeseni: Novi izgled i ponuda Dresscode brenda

Dolazak nove sezone obradovao je sve ljubitelje slojevitog oblačenja stoga ćete u svom ormaru poželjeti sve iz nove Dresscode kolekcije za muškarce: Bezvremenski kroj od premijum materijala: kašmira, vune i najfinije alpaka vune.

“Svjesni izazova sa kojima se svi suočavamo proteklih mjeseci, Dresscode tim je intenzivno radio na novitetima kako bi kupcima omogućili ugodno i jedinstveno iskustvo kupovine prilagođeno njihovim potrebama.    Uz ponudu nove kolekcije, naš redizajnirani web shop nudi niz olakšica i jednostavnu online kupovinu, uz dizajn prilagođen savremenim trendovima” ističu iz Dresscode.

 

TAILOR MADE – u trenu do savršenog odijela krojenog po Vašoj mjeri

Uz  opciju Vodič za veličine (Size guide) prilagodite odijelo ili sako svojim mjerama (dužinu, širinu, strukiranost svih modela).  –Tailor made je opcija koju možete birati na samoj stranici uz samo nekoliko klikova, ili dolaskom u dućan koji se nalazi u BBI centru u Sarajevu, na drugom spratu. Dresscode krojači vam stoje na usluzi za pomoć od izbora materijala do savršeno skrojenog odijela po vašim željama.

Uz posve novu viziju brenda kao i novo lice poznatih bezvremenskih krojeva u ovoj kolekciji, Dresscode nudi sve ono što čini temelj klasičnog, pomno odabranog muškog ormara: Kapute strogog kroja, casual jakne, mantile koji pomažu u odijevanju za period prelaska iz jeseni u zimu, savršeno strukirana odijela i sakoe s duplim kopčanjem koji dižu svaku kombinaciju.

 

GET INSPIRED – rubrika uz koju zaboravljate na pitanje „šta obući“

Prečesto zaneseni prolaznim trendovima, zaboravimo da sve potiče od jake baze, prvenstveno kvalitetnih materijala ali i krojeva koji naginju klasici, zbog čega su dugo nosivi.  U našoj rubrici GET INSPIRED kreirali smo nekoliko odjevnih kombinacija koji će vam pomoći da iskombinujete sve ono što već imate u svom ormaru, ili osvježite sa nekim ključnim komadom iz nove Dresscode kolekcije.

 

Više detalja o novoj kolekciji, jedinstvenom iskustvu online kupovine odijela, uz savršenu kombinaciju kožnih asesoara, pronađite na www.dresscodebrand.com.

Share